Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колеги, търся бленди за фарове. Някой знае ли от къде?
    АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
    FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

• Първоначално публикувано от vgp_sas Покажи съобщение
      До колкото знам, влиза в автоматичен режим само, когато сензора е свързан и лостчето е в положение за интервалите.
      Точно така е.
      Alfa Romeo GT '04 2.0 JTS Selespeed Distinctive
      Alfa Romeo 156 '98 1.8 T Spark - EX

Comment

• Първоначално публикувано от TheBlueOne Покажи съобщение
        Точно така е.
        А какво трябва за задексъването му!
        Какъв е тоя свнзор?
        Аlfa Romeo 145 1.4 16V TS Junior EXXXX.....
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD FACELIFT '03 116HP
        Всички екстри Мултиволан и Калорифер

Comment

• Еми, този сензор се намира до огледалот за обратно виждане и е лепнат на стъклото. Представлява нещо като леща на камера. Когато има вода върху стъклото пуска чистачките. Те тава е.
          Mercedes S320 W220
          Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 mJTD 16v 140cv+++

Comment

Еми, този сензор се намира до огледалот за обратно виждане и е лепнат на стъклото. Представлява нещо като леща на камера. Когато има вода върху стъклото пуска чистачките. Те тава е.
            Е ясно де не че незнам какво представлява, но на 156 има ли го не съм виждал!

Comment

• Абе не, ама аз взех централна духалка от вътрешен фейс дето е дисплея на борд компютъра, и на нея точно зад стъклото има едно като копче, вътре имаше нещо като фотодатчик вероятно там е този датчик дето питаш.То и ти трябва да имаш такова, ама все пак не съм сигурен дали е за това май включва светлините автоматично като затъмнее.Инак по стъклата на фейса не съм виждал нещо лепнато.
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от pesho_kj Покажи съобщение
                Колеги, на алфа 156, 1,9, 105 коня, 2000 година кой управлява моторчетата за топло/студено, позиция на обдухване и моторчето на клапата за рециркулация. Питам понеже на въпросния автомобил климатроника работи уж...вентилатора се включва, степените на вентилатора се сменят, компресора тръгва от копчето и започва да суха студено, но не могат да се сменят посоките ба обдухване, не се чува клапата за рециркулация и духа само студено, с други думи трите моторчета не работят. Възможно ли е и трите да са дали фира и кое ги управлява?
                Благодаря за съпорта, оправих се!
                Alfa 159 2,4 JTDm Q4
                ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
                ex Alfa 156 1,9 JTD
                ex Alfa 75 1,8

Comment

• На централната конзола на въздуховода, онова черното като копче не е ли за централното/оригиналната аларма? Доколкото знам 156 няма опция за дневни светлини...
                  Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                  Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                  Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Датчиците за светлита и дъжд са на стандартното място , зад огледалото !
                    Виждал съм на 156 1.9 16в 150 кс версия "спорт" тези екстри + други които не съм виждал в другите които не са спорт.
                    Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                    159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                    NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

• Копчето, както му викате е просто температурния датчик на климатроника. Мери вътрешната температура от там.
                      Монохроматичното огледало, сензора за дъжд са на стъклото в едно цяло огледало.
                      Става от 166 мисля. Главното е да има пуснато окабеляване, че става иначе голям филм.
                      Тези дни ще ми дадат огледалото и сензора и се мятам. Ще пиша какво е станало.
                      Mercedes S320 W220

Comment

Копчето, както му викате е просто температурния датчик на климатроника. Мери вътрешната температура от там.
                        Монохроматичното огледало, сензора за дъжд са на стъклото в едно цяло огледало.
                        Става от 166 мисля. Главното е да има пуснато окабеляване, че става иначе голям филм.
                        Тези дни ще ми дадат огледалото и сензора и се мятам. Ще пиша какво е станало.
                        Аз го имам това зад дисплея но така и немога да го разбера за какво е ще чакам да видим като пробваш с огледалото пиши и да търся огледало от 166.Доколкото за температурата климата мисля че чете от морорчето което е в дупката на конзолата под уредите за парното, аз мисля че това на конзолата ггоре е за дисплея за яркоста през деня и вачер, но не работи и незнам, но пък е затворвн с капачка и не съм сигурен,!

Comment

• Климатроника взима сигнал от моторчето дето бръмчи при контакт, точно през дупчиците под уредите. Една капка масло решава проблема с бръмченето.
                          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Колеги задна броня от фейслифт 147 става ли на 147 която не е фейслифт.Защото днес едно майсторче ми каза, че не ставало трябвало и капака да се смени,че и бронята се рязала някъде.Искам да знам защото имам намерение да сложа такава броня на моята.
                            Alfa's do't drop oil...they mark their territory

Comment

Еми, този сензор се намира до огледалот за обратно виждане и е лепнат на стъклото. Представлява нещо като леща на камера. Когато има вода върху стъклото пуска чистачките. Те тава е.
                              За това огледало ли става въпрос да го викам тия дни?
                              http://m.ebay.co.uk/itm/221325654946?nav=SEARCH

Или само с този сензор ще стане номера. http://m.ebay.co.uk/itm/291168225945?nav=SEARCH
                              Last edited by Zafo_84; d.m.y г., 22:29. Основание: Едит

Comment

• Да, точно това от първия линк представлява.
                                Mercedes S320 W220

Comment

Working...
                                X